Plejende fodbehandling i hjertet af Silkeborg

 

Når du booker tid til fodbehandling hos Klink for fodterapi i Silkeborg, ser jeg automatisk først efter, om du skulle have hård hud, ligtorne, sår, hælrevner, fod- eller neglesvamp eller andre problemer. 

Har du gigt, diabetes eller andre sygdomme, der kan skade fødderne, tilpasser jeg din fodbehandling til det særlige behov, du har. Også hvis du har smerter i kroppen, eller andre problemer, der kan tænkes at stamme fra fødderne.

Behandling af fødder i Silkeborg

Når du får behandlet dine fødder hos mig i klinikken i Silkeborg eller hjemme hos dig , starter du altid med et fodbad. Dine negle bliver omhyggeligt klippet, slebet og renset i dybden, jeg skærer nænsomt den hårde hud væk og behandler evt. andre fodproblemer, du måtte have.

 

Afslutningsvis får du en let fodmassage og dine fødder smøres ind i en creme, der holder huden blød og smidig.

 

Har du ondt i en tånegl, fordi den er groet ned i siderne, kan vi sætte en bøjle på, der er med til at rette op på neglen igen. En bøjle er en metaltråd eller et stykke smalt plastik, som bliver sat på tværs af neglen. Får du bøjle på neglene, skal du regelmæssigt gå til eftersyn for at få tjekket, at bøjlen sidder, som den skal.

 

Føddernes trivsel handler i høj grad om, hvilket klima de befinder sig i. Derfor giver jeg dig gerne gode råd til, hvordan du vælger sko, der er bedst for dig; både til hverdag, fritid og fest.

 

Du kan selv være med til at holde dine fødder sunde ved at lave øvelser og pleje dem hver dag. Begge dele kan vi instruere dig i. Bor du i Silkeborg og omegn og ønsker du en professionel og plejende fodbehandling? Kontakt mig i dag og book tid til behandling af dine fødder.

Husk at følge mig på Facebook her